Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2008

ΠΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ.....Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!


Ο Κώστας Κουκοδήμος ανακοίνωσε αιφνιδίως την ανεξαρτητοποίησή του, ενώ ο πρωθυπουργός συναντάται την Παρασκευή με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Η συνάντηση του Κώστα Καραμανλή με τον Κάρολο Παπούλια ήταν προγραμματισμένη και είχε κανονιστεί με θέμα της ατζέντας τα ελληνοτουρκικά, όμως η ανεξαρτητοποίηση του Κώστα Κουκοδήμου (που ρίχνει στο οριακό 151 τον αριθμό των βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος), εγείρει με έντονο τρόπο σενάρια που κάνουν λόγο για προκήρυξη πρόωρων εκλογών.

Ο Κώστας Κουκοδήμος επέδωσε στις 18:10 στον Πρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Σιούφα την επιστολή ανεξαρτητοποίησης. Στην επιστολή ο βουλευτής κάνει λόγο για εις βάρος του επίθεση «σκληρή και άδικη, η οποία επιτίθεται και κατά της παράταξης, στην οποία με υπερηφάνεια ανήκω».

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η επιστολή, ο κ. Κουκοδήμος ανεξαρτητοποιείται από τη Νέα Δημοκρατία, προκειμένου να αγωνιστεί «όπως στο παρελθόν διεκδίκησα την επικράτησή μου στο στίβο του ελληνικού αθλητισμού» για το ξεκαθάρισμα της υπόθεσης, ενώ τονίζει ότι θα εξακολουθήσει να στηρίζει αταλάντευτα τη Νέα Δημοκρατία.

Εξερχόμενος του γραφείου του Προέδρου της Βουλής, ο Κώστας Κουκοδήμος είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με δημοσιογράφους και είπε πως η κίνησή του έχει την έννοια της διευκόλυνσης της παράταξης μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Αξίζει, ωστόσο, να σημειωθεί ότι ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε μετά την κίνηση Κουκοδήμου ότι «βάσει του καταστατικού του κόμματος αίρονται αυτοδικαίως όλες οι κομματικές ιδιότητες και δράσεις, που απέρρεαν από το αξίωμά του».

«Ο βουλευτής πήρε την απόφασή του. Η κυβέρνηση προχωρά αταλάντευτη στην υλοποίηση του έργου της, για το οποίο έλαβε πρόσφατα ισχυρή λαϊκή εντολή», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Την ευχή να επιβεβαιωθούν πλήρως οι διαβεβαιώσεις που παρέχει για μια ακόμη φορά ο βουλευτής εξέφρασε ο γενικός γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας. Ο Γιάννης Τραγάκης γνωστοποίησε ότι ο Κώστας Κουκοδήμος επικοινώνησε μαζί του πριν καταθέσει την επιστολή ανεξαρτητοποίησης.

«Η παράσταση συνεχίζεται. Η ανεξαρτητοποίηση Κουκοδήμου είναι ό,τι ήταν το δημοσιογραφικό απόρρητο του Ανδριανού», σχολίασε το ΠΑΣΟΚ.

«Η κυβέρνηση Καραμανλή έχει χάσει πλέον κάθε ηθικό έρεισμα για τη συνέχιση της διακυβέρνησης της χώρας», επισημαίνει σχετικά ο ΣΥΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: